Mes naudojame slapukus
Mes naudojame slapukus ir kitas stebėjimo technologijas, siekdami pagerinti jūsų naršymo mūsų svetainėje patirtį, parodyti jums pritaikytą turinį ir tikslinius skelbimus, išanalizuoti mūsų svetainės srautą ir suprasti, iš kur ateina mūsų lankytojai.
Nepakeičiamas prietaisas aludariams, maisto pramonės specialistams, gaminantiems vyną ar alų. Itin populiarus prietaisas tarp bitininkų medui ištirti. Refraktometras itin patogus prietaisas, kuris tiksliai nustato cukringumo procentą produktuose tik iš poros lašelių mėginio. Jei užlašinamo skysčio temperatūra yra netinkama ant prietaiso esančio paviršiaus jis greitai atvėsta iki aplinkos temperatūros. Tai leidžia matuoti skysčius visose gamybos stadijose, o tikslūs rezultatai gaunami akimirksniu.
Paprastas naudoti, nereikalingos baterijos. Prieš naudojant prietaisą reikalingas prietaiso kalibravimas. 20 laipsnių temperatūroje užlašinkite kelis lašelius distiliuoto vandens ant prizmės. Prietaiso rodmenys turi būti lygus 0.